Neemt al dat schoonmaken te veel tijd in beslag? Steek je liever meer energie in je gezin, je werk of je hobby’s? Schakel dan snel over op een huishoudhulp met dienstencheques van Dienstenchequebedrijf Midden-Limburg en kom thuis in een kraaknet huis.

Kies je voor een huishoudhulp met dienstencheques via Dienstenchequebedrijf Midden-Limburg, dan kan je op beide oren slapen. Onze hulpen worden met de grootste zorg geselecteerd, gescreend en opgeleid.

Vraag je huishoudhulp aan

Dienstenchequebedrijf Midden-Limburg stuurt dagelijks meer dan 200 werksters op pad in Limburg.

Onze poetshulpen maken de bedden op en verschonen je lakens. Afstoffen? Stofzuigen? Dweilen? Geen probleem. Ook de afwas en het onderhoud van je keuken, badkamer en wc nemen we voor onze rekening. Of vragen je ramen om een sopje? Wij doen het streepvrij!

Je dient zelf al het nodige materiaal – poetsproducten, gereedschap,… – ter beschikking te stellen. Zo ben je er zeker van dat alles met de juiste producten gereinigd wordt. Zorg liefst voor degelijk materiaal en voor lange stelen bij aftrekkers en borstels – je helpster zal daarmee stukken efficiënter kunnen werken.

Zit je nog met vragen? Raadpleeg dan onderstaand overzicht. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

De wachttijden zijn verschillend voor elke aanvraag. Je regio, het aantal gewenste uren, de mogelijke dagen, de frequentie (wekelijks of tweewekelijks), aanwezigheid van huisdieren,… zijn stuk voor stuk factoren die je wachttijd beïnvloeden.

Eens we je aanvraag hebben ontvangen, vergelijken we dit met onze huishoudhulpen die openstaande uren hebben. Vervolgens kijken we naar de afstand en eventuele allergieën zodat we de juiste match kunnen maken.

Hierdoor kunnen we geen termijn garanderen. Na je aanvraag krijg je een bevestiging van één van onze medewerkers. Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden, nemen we terug contact met je op.

Voor aanvragen voor huishoudhulp op woensdagvoormiddag en vrijdag zijn de wachttijden het langst omdat dit het meest gevraagd wordt.

Elk jaar neemt de vraag naar huishoudhulpen toe – duizenden vacatures in Vlaanderen blijven oningevuld. Dienstenchequebedrijf Middel-Limburg hanteert alvast een eerlijk wachtlijstsysteem en is steeds actief op zoek naar nieuwe huishoudhulpen.

Valt je poetshulp enkele dagen uit? Dan proberen we bij onze beschikbare huishoudhulpen een vervanging te zoeken.

De huishoudhulpen van Dienstenchequebedrijf Midden-Limburg hebben allemaal vaste contracturen. Zo zijn ze verzekerd van een vast inkomen. Daarom kunnen we enkel vervanging voorzien voor huishoudhulpen waarvan de hulp voor een bepaalde periode geannuleerd werd – ziekte, verlof, feest, verbouwingen,…

Vertrek je enkele dagen of weken op vakantie? Dan proberen we een aangepaste planning uit te werken. Breng ons wel minstens 7 dagen op voorhand op de hoogte.

Een overzicht van de schoolvakanties vind je op de website van Onderwijs Vlaanderen.

We stellen samen met de huishoudhulp een werkrooster op. Je krijgt een vaste helpster uit je eigen regio en op een vaste weekdag.

Het aanvangsuur ligt meestal tussen 8:00 en 9:00, maar graag zoeken we samen naar een optimale planning. Voor een efficiënte werking, werken we enkel met blokken van 3 of 4 uur.

Natuurlijk! We nemen de hele papierwinkel voor onze rekening.

Al onze huishoudhulpen hebben een arbeidscontract en zijn dus verzekerd tegen arbeidsongevallen. Daarnaast bevat het contract ook een verzekering tegen schade aan derden. In dat geval onderzoekt de door ons aangestelde verzekeringsmaatschappij welke schade in aanmerking komt.

Er is steeds een franchise van 10 procent van de actuele waarde met een minimum van 50 euro.

Wanneer je de overeenkomst met Dienstenchequebedrijf Midden-Limburg afsluit, ga je akkoord met deze voorwaarden.

De meeste van onze klanten zijn niet thuis wanneer onze huishoudhulpen de handen uit de mouwen steken. Voor de eerste poetsbeurt is dit natuurlijk wel wenselijk. Zo kan je goede afspraken met je poetshulp maken. Goede afspraken maken goede vrienden.

Kan je niet thuis zijn, dan kan je via een sleutelovereenkomst een sleutel aan je poetshulp bezorgen. Je kan natuurlijk ook een plaats afspreken waar de poetshulp je sleutel kan terugvinden – bij de buren, bijvoorbeeld. Leg zeker een lijstje met gewenste taken klaar en voorzie eventuele reservetaken wanneer het werk vroegtijdig klaar zou zijn. Communiceer gerust rechtstreeks met je poetshulp!

Vraag je huishoudhulp aan