Strijk je niet graag? Schuif je deze klus wel eens op de lange baan? Of zijn je gordijnen aan een strijkbeurt toe? De medewerkers van onze strijkateliers zijn er dol op!

Breng je volle wasmand dus gerust binnen en bespaar zo heel wat werk. Een mooi gestreken en opgeplooid stapeltje. Helemaal fris en klaar om in de kast te leggen!

Meld je aan voor de strijkdienst

Onze uitgeruste strijkateliers in Zonhoven en Maaseik zijn uitgerust met professioneel materiaal. Zo kunnen onze ervaren strijksters snel grote volumes kleding, bed- en tafellinnen en gordijnen onder handen nemen. Wil je een beroep doen op de diensten van ons strijkatelier? Neem dan gerust contact met ons op.

We streven ernaar om je strijk binnen twee tot drie dagen klaar te hebben. Tijdens de vakantieperiodes is het vaak wat drukker kan de wachttijd oplopen.

Tarieven

Elk kledingstuk telt voor een aantal punten mee. Eén dienstencheque is 60 punten waard. Raadpleeg deze lijst voor een volledig overzicht van de punten.

Zijn er bij afrekening nog punten over? Dan krijg je een tegoedbon voor het resterend aantal punten. Geef deze bon bij het volgende bezoek af om zo de volgende kledingstukken te bekostigen.

Raadpleeg de tarieven

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Contacteer ons om je vragen en wensen door te geven of bezoek één van onze strijkateliers, met of zonder wasmand. Onze strijkmedewerkers helpen je graag verder.
  2. Wanneer je je wasgoed brengt, krijg je een volgnummer. Samen met jou spreken we af wanneer je je gestreken wasgoed kan komen ophalen.
  3. Als het strijkgoed klaar is, word je opgebeld of ontvang je een sms van onze dienst.
  4. Wanneer je je gestreken wasgoed komt ophalen, neem je het volgnummer best terug mee.

Meld je aan voor de strijkdienst